Beeldmerk

Een goed beeldmerk is de hoeksteen van elk succesvol merk. Het is de visuele representatie van uw bedrijf, uw waarden en uw unieke identiteit. Bij Ontwerpgroep Lale begrijpen we het belang van een goed ontworpen logo. Wij zetten ons in om de essentie van uw merk te weergeven en een blijvende indruk maken.

We nemen de tijd om uw merk, uw publiek en uw concurrentie te leren kennen. Vervolgens ontwikkelen we een reeks ontwerpconcepten die de persoonlijkheid en positionering van uw merk weerspiegelen. We komen met aantal uitgangspunten voor uw beeldmerk. Samen met u maken we de juiste keuze. Het gekozen ontwerp gaan we vervolgens verfijnen tot het precies goed is. Vervolgens wordt u voorzien van alle bestanden en formaten die u nodig heeft om uw nieuwe logo te gebruiken op diverse platforms.

Of u nu een nieuw merk vanaf nul begint of een bestaand merk opfrist, wij zijn er om u te helpen uw doelen te bereiken. We ontwerpen uw beeldmerk waarmee u zich onderscheidt van de concurrentie en een blijvende indruk maakt op uw doelgroep.

Beeldmerk Rudolphstichting
beeldmerk de klimaataanpakkers

Wilt u kennismaken en uw communicatievraag met ons bespreken?

Ontwerpgroep Lale

Kerklaan 9, 3828EA Hoogland
Telefoon. 033 – 462 46 93
E-mail: ontwerpgroep@lale.nl

Deel dit pagina >